Megnéztem

Channing Tatum egyre felkapottabb

2012. április 22. 18:53 - icusb

Az amerikai producerek megállás nélkül régi tévésorozatokat néznek. A 21 Jump Street – A kopasz osztag kritikai és közönségsikere után a neten terjedő hírek szerint újra divatba jön a régi sorozatok mozis feltámasztása: állítólag még a jó ideje tervezett, de mindig újra befékező Starsky és Hutch-folytatás is zöld utat kap.

Pedig a magukat középiskolásnak álcázó, és egy gimibe beépülő zsaruk akció-vígjátéka nem indult könnyen. Az ötletgazda-főszereplő Jonah Hill partneréül kiszemelt Channing Tatum például vagy háromszor utasította vissza a szerepet, melynek most újabb nagy sikerét köszönheti. Egy producernek majd a rendezőnek is határozott nemet mondott, végül Jonah Hill beszélte rá, hogy vállalja a produkciót: nem magasabb gázsit ígért, hanem jó bulit és jó kedvű forgatást. Tatum nagy nehezen engedett, és most már a folytatásra készülhet. Nem lesz könnyű időt találnia rá, hiszen az egyik legfoglalkoztatottabb fiatal amerikai színész: 2011-ben 5 filmet forgatott; a 21 Jump Street – A kopasz osztag óta még kettőt fejezett be, és még 7 film áll előtte, melyekre aláírt szerződése van. Nagyon sokféle rendező látja benne az ideális színészt: a Wachowski-testvérek és a Pénzscsináló-val szinte minden színészének sok díjat hozó Bennett Miller is számít rá.

 IC Press

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr104466328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása