Megnéztem

The Sarah Silverman program

2012. március 21. 23:05 - icusb

Sarah 1970-ben született két zsidó bevándorló, Donald Silverman és Beth Ann Silverman lányaként. A négy testvér közül a legfiatalabb. 12 évesen már a helyi színházban játszott. Manchesterben, majd New Yorkban járt iskolába. A Saturday Night Live 1993–94-es szériájában tűnt fel, de egy év után kirúgták, mert egyik jelenete sem szerepelt a televízióban. Később kirúgását a The Larry Sanders Show-ban parodizálta ki. Ezután számos filmben és sorozatban szerepelt és sok sorozathoz adta hangját vagy karakterét.

A filmiparba is betört, filmográfiája kb. 25 filmet számlál. Karakterével mindenféle helyzetben helyt áll, komoly szerepekben is jól teljesít. Saját műsora a The Sarah Silverman Program 2007 és 2010 között került adásba a Comedy Centrálon és 1,8 millió nézőjével ez eddigi legsikeresebb vállalkozása.

Sarah Silverman, az Amerikában régóta ismert humorista saját műsora, amiben gyakorlatilag önmaga karikatúráját alakítja; egy munkanélküli, iszákos, erkölcsi- és morális tartás nélküli, mihaszna nőt, akit a húga tart el. Nem ismer se Istent, se embert, beszól a feketéknek, a katolikusoknak, a melegeknek, a rendőröknek, és úgy egyáltalán – mindenkinek.

Sarah Silverman olyan, mint bármelyik fiatal lány... csak kicsit szexibb, viccesebb és ismertebb. Saját programjával 2007-ben debütált a Comedy Centralon, de nem ez volt első televíziós szereplése. A Saturday Night Live írójaként kezdte pályafutását és egy-két jelentben szerepet is kapott.

A sorozatfüggők találkozhattak vele a Monk második évadának egy-két epizódjában, ahol vendégszerepelt, de igazán emlékezeteset saját műsorában alakít. A Sarah Silverman programba minden belefér az abszurd dalocskáktól kezdve a vicces jelenetekig. Sarah éli a maga kis életét, közben mindenkit sérteget, nem törődik a világgal. Legtöbb idejét húgával tölti, akit tényleg Sarah húga alakít, Laura. Fontos szerepet kap a rendőr Jay és a lány két meleg szomszédja. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr384499376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása