Megnéztem

Azok a 70-es évek show - That '70s Show

2012. február 19. 22:58 - icusb

A sorozat egy csapat tinédzser életét mutatja be, akik (az egyébként nem létező) Point Place nevű kisvárosban tengetik a mindennapjaikat. A nyolc évadot (1998-2006) megélt sitcom fókuszpontjában a nyolc érdekes, és különböző személyiséggel felvértezett fiatal áll. A fiatalok szerposztása nem akármilyen, de erről győződjön meg mindenki maga:

Eric Forman (Topher Grace): Eric egy jóravaló, végtelenül kedves, ám elég lúzer fiú. Fizikai adottságai alapján is inkább a matekszakkörön keresnénk őt, mintsem a konditeremben. Örök szerelme, és egyben szomszédja, a pont hozzá passzoló Donna, akivel már hosszú ideje felhőtlen kapcsolatban vannak.Eric jóindulatát mi sem bizonyíthatná jobban, mint hogy a legjobb barátját magához költöztetve szinte testvérévé fogadta. Ez azonban a családban nem kevés konfliktust szül majd.

Jackie Burkhart (Mila Kunis): Jackie az igazi kis bájos bajkeverő. A csapat legfiatalabbjaként egyben a legnagyobb önbizalommal, és még annál is nagyobb önimádattal rendelkezik. Ahogy a történet halad előre, ő is pozitív változásokon megy keresztül, és szépen lassan legjobb barátnők lesznek Donnával, akivel a nemükön kívül nem sok közös vonásuk van. Hobbija a pasik. A sorozat végére szinte az összes fiú szereplőt kipipálja a listáján.

Michael Kelso (Ashton Kutcher): Mentalitásban és hiúságban Jackie fiú megfelelője. Több epizódon keresztül valóban egy párt is alkotnak. Ő az a srác, aki mindent a kinézetével akar megoldani, és ez jórészt sikerül is neki. Legnagyobb álma, hogy rendőr lehessen. Ez sok mindent elárul róla.

Steven Hyde (Danny Masterson): Eric legjobb barátja, és gyakorlatilag fogadott testvére. Egyszerre rebellis, és okos. Szarkasztikus humora ellenére sokszor az ő véleményét kérik ki társai sorsdöntő kérdésekben. Ő is több szezonon keresztül jár Jackie-vel, azonban a végső boldogságot nem mellette találja meg.

Donna Pinciotti (Laura Prepon): Eric szomszédja, és egyben barátnője. Szép is, okos is, és egyben egy megrögzött feminista. Bár Jackie-vel nem indul feszültségmentesen a kapcsolatuk, hamar szoros barátság alakul ki közöttük.

Fez (Wilmer Valderrama): A külföldi cserediák. Több epizódon keresztül humor forrását képezi a származási helyének eltitkolása. Imádja az édességet, a sört, és megőrül a pornóért. Bár Kelso legjobb barátja, állandóan meg akarja csókolni Jackie-t. Persze Donnánál is folyamatosan bepróbálkozik.

Randy Pearson (Josh Meyers): Az utolsóként csatlakozó bandatag. Laza, kedves, és a csajok imádják őt. Bár a hibái is felszínre kerülnek idővel. A legtöbben befogadják őt a csapatba, egyedül Fez az, aki nem bírja megemészteni Randy jelenlétét. Egy darabig járnak Donnával, azonban bármilyen sármos legyen is a fiú, Donna végül ki teszi a szűrét.

Laurie Forman (Lisa Robin Kelly): Eric gyönyörű, de annál gonoszabb nővére. Imádja öccsét froclizni, és a szüleiket manipulálni. Elég könnyűvérű lány, így sűrűn látni más-más pasikkal. Sok hibája mellett azért szükség esetén segíteni is hajlandó. Például, hogy Fez-t ne toloncolják ki az országból, szívességből feleségül megy hozzá.

Meglepő vagy nem meglepő módon a sorozat 8 évadot megélt.

Comedy Central

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr504499361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása