Megnéztem

Jim szerint a világ - According to Jim

2012. február 10. 23:04 - icusb

A Jim szerint a világ egy amerikai szituációs komédia, főszereplői Jim Belushi, Larry Joe Campbell, Kimberly Williams-Paisley és Courtney Thorne-Smith.

A sorozat egy kertvárosi család mindennapjait mutatja be. Eredetileg 2001 és 2009 között sugározták az amerikai ABC csatornán, Magyarországon a Comedy Central csatorna adja jelenleg is, igaz korábban Papás-Mamás néven az RTL Klubon is futott.

Jim egy vicces, szerethető kertvárosi családapa. Rajongója a blues zenének, a Chicago Bears, Cubs, Bulls, és Blackhawks sportcsapatoknak. Feleségével, Cheryllel 5 gyermekük van: Ruby (Taylor Atelian), Gracie (Billi Bruno), Kyle (Conner Rayburn), és később Jonathan és Gordon. A sorozat alatt egyszer sem említették a család vezetéknevét.

Jim gyakran találja magát zavaros helyzetekben, mert lustasága miatt hajlik rá, hogy alternatív megoldásokat keressen, hogy a dolgokat kevesebb erőfeszítéssel elvégezhesse. Míg Cheryl öccse, Andy talán Jim legjobb barátja, testvére, Dana gyakran összefog Cheryllel Jim ellen. 

A szerethető sorozat alkotói Tracy Newman és Jonathan Stark, akik az Ellenen és A daduson is együtt dolgoztak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr574499373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása