Megnéztem

Városfejlesztési osztály - Parks and recreation

2012. január 09. 23:07 - icusb

Az Amy Poehler főszereplésével készült Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) történetének középpontjában egy budapestihez hasonló probléma: egy a városban éktelenkedő gödör hasznosítása áll. 

Sokakat az Office-ra emlékeztet a Parks and Recreation, a magyar humorcsatornán Városfejlesztési osztály néven műsorra kerülő sorozat. A hasonlóság pedig nem lehet véletlen, hiszen a két sitcom alkotócsapata egy és ugyanaz. A mockumentary (áldokumentum) műfaj gyöngyszeme március 4-én érkezik a csatornára. Az Amy Poehler főszereplésével készült Városfejlesztési osztály történetének középpontjában egy budapestihez hasonló probléma áll: egy a városban éktelenkedő gödör hasznosítása áll. A nevetségesnek tűnő cél elérése korántsem egyszerű feladat a polgármesteri hivatal városkép-fejlesztési osztályának. Hogy mi minden akadályozhatja a könnyűnek tűnő munkafolyamatot, az a magyar humorcsatorna képernyőjén kiderül. Az ügy bonyolultságát jól mutatja, hogy Amerikában idén januárban kezdték sugározni a sorozat negyedik évadát.

A GQ tavaly az év sorozatának kiáltotta ki a Városfejlesztési osztályt és a Time, valamint a People magazin is a Top 10-be választotta a Comedy Central legújabb szerzeményét. Érdemes tehát oda figyelni a „park projektre”, amely akár egy magyar hivatalban is játszódhatna, egy magyar gödörrel.

Amy Poehler mellett feltűnik Aubrey Plaza, Aziz Ansari, Chris Pratt, Nick Offerman, de még Rob Lowe is. Érdemes belevágni a sorozatba!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr314499381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása