Megnéztem

Már megint Malcolm - Malcolm in the Middle

2012. január 05. 23:05 - icusb

A Comedy Central bemutatja az Emmy-díjas Linwood Boomer sorozatát, amiben a főszereplő, Malcolm, szemén keresztül látjuk a világot.

Malcolm egy átlagos amerikai család középső gyermeke, aki megszenvedi a tinédzserélet összes nehézségét, de mivel átlagon felüli IQ-val rendelkezik, sokkal érzékenyebben reagál az olyan átlagos problémákra, mint a csajozás vagy a csínytevés.

Malcolm (Frank Muniz) legidősebb bátyja, Francis (Christopher Masterson), az összes testvér példaképe, hiszen ő a főkolompos, ha valami balhéról van szó - éppen ezért a szüleik katonai iskolába küldik, hátha ott sikerül rendet tanulnia. Reese (Justin Berfield), a második fivér, Malcolmnak pont az ellentéte: rettenetesen buta, viszont erős, ezért előszeretettel terrorizálja az öccseit. Dewey (Erik Per Sullivan), a legkisebb, csendben tűri, hogy mindig ő húzza a rövidebbet, de a maga módján ő is zseniális, ám ezt még véletlenül sem árulja el a családjának. Hal (Bryan Cranston), az édesapa tulajdonképpen maga is egy nagy gyerek, képtelen fegyelmezni, de szerencsére ott van mellette Lois (Jane Kaczmarek), a felesége, aki azonnal észreveszi, ha a srácoknak valami vaj van a fején és nem sajnálja a tőlük sem a kiabálást, sem a szobafogságot.

A srácok felnőtté válásának folyamatát és a család küzdelmeit a mindennapi problémákkal hét évadon keresztül követhetjük…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr14499375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása