Megnéztem

Madagaszkár pingvinjei - The Penguins of Madagascar

2012. január 03. 23:04 - icusb

A Madagszkár pingvinei című sorozat a nagysikerű Madagaszkár animációs filmek spin-offja, mely a második rész eseményei után játszódik, és a film fő humorforrásául szolgáló pingvinek kalandjait mutatja be a New York-i állatkertben.

A műsor sztárjai a különböző személyiséggel megáldott pingvinek: a csapat vezetője, a szigorú és határozott Kapitány, a zseniális feltaláló, de olvasni nem tudó Kowalski, az egység újonca, az érzékeny Közlegény és Rico, a csapat fegyverszakértője. A pingvinek mellett visszatér a méltán híres narcisztikus lemúr, Julien király, és segítői is, de olyan új karakterek is bemutatkoznak, mint Marlene, a vidra, aki a Kapitány szöges ellentéte.

A sorozat premierjét 6,1 millió néző látta, ezzel új rekordot állítottak fel a legnézettebb premierek között. A sorozat 2010 második legnézettebb animációs filmje a 2 és 11 évesek körében, az első helyezett a Spongyabob Kockanadrág volt.

A epizódok nyitójelenetében láthatóak a pingvinek, amint felnyitnak egy ládát, amin egy "Madagascar" felirat van, miután ezt felnyitják látható lesz a 3 maki karakter. A DreamWorks Animation vezérigazgatója Jeffrey Katzenberg kijelentette, hogy "legalább még egy fejezetet szeretne és ebben szívesen látná azt, hogy a karakterek végül hazajutnak New York-ba."

Az alkotók Eric Darrel és Tom McGrath, a hangokat pedig John Di Maggio, Kevin Michael Richardson, James Patrick Stewart, Jeff Bennett, Danny Jacobs, Andy Richter, Nicole Sullivan és az egyik alkotó Tom McGrath kölcsönzik többek közt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr264499374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása