Megnéztem

Dharma és Greg

2012. január 02. 23:02 - icusb

Egy csinos, szabadelvű, hippi családban felnőtt nő és egy sármos, arisztokrata felmenőkkel büszkélkedhető férfi, talán nem a legtökéletesebb párosítás, Dharma és Greg mégis egymásba szeret. Szerelmük története nem szűkölködik viccesebbnél viccesebb pillanatokban.

Dharma Finklestein jógaoktató. Greg Montgomery államügyész. Jin és jang. Egy véletlen folytán összeakadnak, és szerelemre gyúlnak egymás iránt, hisz a mágnes két ellentétes pólusa végzetesen vonzza egymást. Tovább színesítik a helyzetet a szülők, az ezoterikus szabadelvű páros, Abby és Larry, Dharma szülei, valamint a mélykonzervatív, gazdag Montgomery szülők, Kitty és Edward. Borítékolható a konfliktus a két oldal között, a szülők eleinte nem nézik jó szemmel a fiatalok románcát, de lassan összebarátkoznak, és egy nagy, boldog család lesznek. Vagy mégsem?...

Dharma-t az Ég veledből és az Ed TV-ből ismerős Jenna Elfman alakítja, amiért Emmy díjra is jelölték, az öt évadot megélt sorozat pedig egy Golden Globe díjat is nyert; Greget pedig a Gyilkos elmék Aaron Hotchnere, vagyis Thomas Gibson.

Comedy Central

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr234499367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása