Megnéztem

Ébredj velünk

2011. június 27. 12:12 - harlow

Az ördög Pradát visel írója ezúttal az amerikai reggeli televíziózás világába kalauzol bennünket, olyan nagyszerű színészekkel mint Harrison Ford, Diane Keaton vagy a bűbájos Rachel McAdams.

 

Becky Fuller (Rachel McAdams) gyermekkora óta reggeli tévéműsort szeretett volna készíteni. Egy napon azonban kirúgják a munkahelyéről, így új állás után kell néznie. Más lehetőség híján Becky-nek be kell érnie egy alacsony nézettségű műsor, a „Pirkadat” gyártásvezetői posztjával. Becky már első nap fenekestül felforgatja a stáb életét, komoly változásokat visz végbe a siker reményében. Collen Peck (Diane Keaton) vérbeli műsorvezető, könnyed és humoros. Tökéletes ellentéte a csak kényszerből idekerülő társának, Mike Pomeroy-nak (Harrison Ford). Pomeroy már negyven éve van a szakmában, korábban tudósító és hírolvasó volt. Ezt, a számára alantasnak tartott munkát csak azért vállalta el, mert köti a szerződése a csatornához. Becky ötletei, melyekkel majdhogynem teljesen átalakítja a műsort sikeresek, de ez még kevés, Becky főnöke (Jeff Goldblum) ultimátumot ad: ha nem produkál elégséges nézőszámot, a Pirkadatot leveszik a műsorról. A történetben akad romantikus szál is, Becky-nek a jóképű Adam Bennett (Patrick Wilson) csapja a szelet.

 

Az Ébredj velük írója az a Aline Brosh McKenna, akinek a nevéhez többek között a Válótársak, Az ördög Pradát visel vagy a 27 idegen igen fűződik. De a stáblistán, mint producer feltűnik J.J Abrams neve is.

A film könnyed története tökéletes kikapcsolódás a forró nyári napon. Bővelkedik humorban, emellett betekintést enged egy amerikai reggeli műsor kulisszái mögé. Attól, hogy a helyszín egy Államokbeli stúdió, mégsem áll távol tőlünk a történet, hiszen a magyar kereskedelmi csatornákon is láthatók hasonló műsorszámok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr863018480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása