Megnéztem

Hamarosan újra a TV2-n A 40 milliós játszma!

2013. január 20. 09:00 - icusb

A TV2 két évvel ezelőtt debütált game showja, A 40 milliós játszma nemsokára visszatér a képernyőre. A műsor házigazdája az új évadban is Rákóczi Feri lesz.

2010 és 2011 nagy sikerű game showja, A 40 milliós játszma hamarosan újabb évaddal jelentkezik a TV2-n. A műsorba mától a 40millios@tv2.hu email címen jelentkezhetnek azok, akik készen állnak arra, hogy dacolva a pénznyelővel, megnyerjék a főnyereményt, a 40 millió forintot. A műsor házigazdája ezúttal is Rákóczi Feri lesz.

- Ez a műsor egy nagy kedvencem volt, nagyon örülök, hogy újra képernyőre kerül! A 40 milliós játszma egy pörgős, fordulatokkal teli game show, amiben játékosként és műsorvezetőként is izgalmas részt venni – mondta A 40 milliós játszma műsorvezetője, Rákóczi Feri.

A nagy népszerűségnek örvendő game show 2010-ben és 2011-ben is futott a TV2 képernyőjén egy-egy évad erejéig. Bár a 40 milliós főnyereményt eddig senkinek sem sikerült megnyernie, a két évad tizennyolc győztese összesen 74 millió forinttal lett gazdagabb. A legszerencsésebb két versenyző 14-14 millió forinttal távozott, míg a legkisebb összeget elnyerők szintén hét számjegyű összeget, 1-1 millió forintot vihettek haza.

Hogy idén sikerül-e elvinnie valakinek a 40 milliós álomnyereményt? Hamarosan kiderül!

A 40 milliós játszma –minden hétköznap este! Hamarosan a TV2-n!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr95025915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása