Megnéztem

Colin Farrel jó apa

2012. augusztus 13. 10:00 - icusb

Colin Farrell új filmjében Az emlékmás-ban (16) (Total Recall, hazai bemutató: augusztus 16.) bebizonyítja, hogy igen kemény fából faragták: a film szinte megállás nélkül zajló akciójeleneteiben – jórészt kaszkadőrök segítsége nélkül – rengeteget verekszik, fut, zuhan, repül. A film elképesztő tempót diktál, és ő mindezt remekül bírja. Pedig fia, James miatt egyre szelídebb, csendesebb ember lett. Legalább is igyekszik, hogy az legyen.

colin-farrell-total-recall.jpg

"James segített rajtam, mert az életemnek, abban a szakaszában, amikor képtelen voltam vigyázni magamra, ott volt ő, hogy vigyázzak rá" – vallotta be a színész a Men’s Health magazin újságírójának. Amióta megszületett a fia, próbálja kerülni a káromkodást, és józanul, egyre visszavonultabban él.

"Apja és jó haverja szeretnék lenni a fiamnak" mondta a 36 éves színész elsőszülöttjéről, aki egy nagyon ritka, genetikai eredetű betegségben, az Angelman-szindrómában szenved.

ic

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr624706139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása