Megnéztem

Doktor D a FEM3-on rendel

2012. augusztus 04. 10:00 - icusb

Augusztus 5-től kerül képernyőre a FEM3 legújabb sorozata, a Doktor D. A történet egy fiatal pszichiáternőről szól, akit élete egyik legkeményebb munkájával bíznak meg: rakjon rendet a New York Hawks játékosainak fejében.

DoktorD.jpg

A FEM3 újabb amerikai sorozattal színesíti kínálatát: augusztus 5-től vasárnap esténként lesz látható a Doktor D című sorozat, amely egy frissen elvált, kétgyermekes pszichiáternő mindennapjaiba kalauzolja el a nézőket. Dr. Dani Santino noha munkájában kétségkívül profi, saját életét olykor képtelen „kezelésbe venni”. Mindemellett ízig-vérig nő, aki a kamasz gyerekeit próbálja kordában tartani, keresi a szerelmet és szakmai sikerekre vágyik. Amikor megbízzák a New York Hawks focicsapat sztárelkapójának kezelésével, még nem sejti, hogy élete egyik legkeményebb munkája vár rá. Karrierje töretlenül ível felfelé, praxisában egymásnak adják a kilincset sportolók, politikusok és tévésztárok. Az egyes epizódokban Dani életén kívül egy-egy páciens történetével is megismerkedhetnek a nézők. Hogyan boldogul a kemény fiúkkal egy törékeny nő? Sikerül-e megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között? Augusztus 5-től kiderül a FEM3 csatornán!

Azt senki ne kérdezze, hogy lett az eredetileg Necessary Roughness címen futó sorozatból Doktor D, ugyanis ezen mi is összesírtuk magunkat.

A sorozat alkotói egyébként Elizabeth Kruger, Jeffrey Lieber és Craig Shapiro, a főbb szerepekben pedig Patrick Johnson, Hannah Marks (A csodálatos pókember), Scott Cohen (Pan Am, Szerelem és más drogok), Marc Blucas (Kéjjel nappal) és Callie Thorne (Ments meg!) tűnik fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr694695073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása