Megnéztem

Kigyulladt egy Die Hard 5. díszletépület

2012. július 06. 15:00 - icusb

Kigyulladt egy díszletépület péntek kora hajnalban a Die Hard 5. című amerikai film forgatásán Kiskunlacházán – közölte a Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Kádasi Csaba elmondta: egy húszszor nyolc méteres, faszerkezetű díszletépület égett le a kiskunlacházi volt szovjet laktanya területén. Az eddigi információk szerint a forgatás során tüzet gyújtottak benne, a láng pedig egy helikopter által keltett szél miatt továbbterjedt. 

A tüzet a szigetszentmiklósi tűzoltók eloltották.

A Die Hard-sorozat ötödik darabját áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, ahol 86 napon át, több helyszínen zajlanak a produkció munkálatai. A Die Hard - Drágább, mint az életed - főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney játszik.

die hard égő díszlet.jpgdie hard égő díszlet 2.jpg

Fotók: Horovics Sára (mti)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr634633520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása