Megnéztem

Matt Damon visszatérhet a Bourne sorozatba

2012. június 28. 11:00 - icusb

A rajongóknak még várniuk kell A Bourne-hagyaték premierjére, az alkotók azonban már a folytatáson törik a fejüket. Jeremy Renner ugyanis bevált a Jason Bourne-t alakító Matt Damon utódjaként.

damon-renner.jpg

Ő is olyan szupergyilkost alakít, akit egy titkos program keretében képeztek ki, ám gazdái ellen fordul. Az új karakter, Aaron Cross azonban nem Bourne szimpla másolata. – Teljesen más a származása, és nem agymosott gyilkológép, aki véletlenül felébred, hanem tudatosan jelentkezett a programba – mutatja be karakterét Renner. – Tisztában van vele, hogy kicsoda és mit akar. Tagja akar lenni egy csapatnak, valamilyen nagyobb cél érdekében akar harcolni. Csakhogy átverik, és ettől teljesen bepöccen.

Ami a folytatást, azaz az ötödik Bourne filmet illeti, mindenki annak örülne a legjobban, ha Jason Bourne reaktiválná magát, és Aaron Cross oldalán harcolna, azaz Matt Damon visszatérne. Ez persze még a jövő zenéje, egyelőre a mostani produkciónak kell bizonyítania, hogy a történetet érdemes folytatni.

UIP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr374615638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása