Megnéztem

Leighton Meester szerint az Apa ég! tényleg vicces lesz

2012. június 25. 10:00 - icusb

Leighton Meester a Pletykafészek Blairjeként vált ismerté, de ő nem elégedett meg a tévés hírnévvel.

Thats-My-Boy-Leighton-Meester-kc.jpg

Fotó: ScreenCave

Legközelebb Adam Sandler oldalán láthatjuk az Apa ég! (16) (That’s my Boy, hazai bemutató: augusztus) című vad komédiában. A tévében elkényeztetett, New York-i milliomoslányt játszik, de az Apa ég!-ben nincs finomkodás: nagyon belemenősek a poénok. 

– Amikor először elolvastam a forgatókönyvet, én is meghökkentem – mesélte Jimmy Kimmel tévés show-jában az ifjú színésznő. – Azt hittem, nincs vígjáték, ami mer ilyen nagyszájú lenni. De fokozatosan megszoktam és megszerettem ezt a stílust. De annyira, hogy észrevettem: az életben is egyre vadabb vicceket engedek meg magamnak; olyanokat mondok társaságban, amibe régen biztosan belepirultam volna. 

A színészek közül szerencsére senki sem pirult bele a szövegébe, és önfeledten hülyéskednek a filmben. Igaz, volt idejük megszokni egymást: még az egyik első olvasópróbán szinte az egész stáb benn ragadt egy liftben. A rendező és tíz színésze – köztük Meester, és az egykori rapper,Vanilla Ice – egy másfél órán keresztül várta, hogy kiszabadítsák, és humorizálással ütötték agyon az időt. Állítólag a nagymamát játszó, 89 éves Peggy Stewart tudta a legtöbb viccet. 

IC

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr224606636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása