Megnéztem

Puzsér Róbert: Plazma csak a hírnévre hajt

2012. május 20. 18:30 - icusb

A Csillag Születik zsűritagja csalódott, szerinte a rapper feladta küldetését és csak a népszerűségre pályázik.

Puzsér Róbert a Cool Tv CSISZ c. műsorában elemezte ki a Csillag Születik ötödik élő show-jának produkcióit Istenes Bencével. A tehetségkutató döntnöke a stúdióban elárulta, hogy viszonylag elégedett volt az estével, noha a kiesett Plazma legutóbbi teljesítményét nagyon gyengének tartja. Puzsér szerint a szógyáros ugyanis mindent feladott a népszerűségért.

- Plazma feladott mindent a lányok sikoltozásáért. A nyilvánosság lett számára a cél és a szöveg az eszköz. – mondta Puzsér.

A zsűritag emellett azt is hozzátette, hogy sokkal többet várt volna egy olyan rappertől, akiről korábban azt gondolta, hogy egyszer még költővé is válhat. Plazma a kiesése után is arról mesélt a CSISZ-nek, hogy továbbra sem érdekli a zsűri véleménye, legyen az pozitív vagy negatív, de megemlítette, hogy szeretne egyszer majd egy olyan szöveget írni, amire még Puzsér is 8 pontot adna.

Puzsért egyébként a Quantum XXL és Szirota Jennifer előadását is erősnek tartotta, persze a ,,civilizációs csúcspontoknak’’ járó 10 pontot még ők sem zsebelhették be a szűkmarkú ítésztől. A Csillag Születik kritikusa ugyanakkor elárulta, hogy ezután sem zárja ki a maximális pont lehetőségét, ha arra érdemes produkciót lát majd. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr894527886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása