Megnéztem

Az Immigrants és az In diretta esett ki a Csillag Születikből

2012. május 05. 22:39 - icusb

Szombaton a harmadik élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik.

Németh Zoltán „Plazma” ezúttal is egy saját rap számmal állt a színpadra. Az In Diretta az agrár-pop után kicsit a rock irányába mozdult el Buli van nálunk Magyarországon című szerzeményükkel. A The Immigrants tagjai a múlt heti feldolgozásuk után most ismét saját dallal igyekeztek meggyőzni a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit. Juhász Marci akusztikus verzióban, gitárral és szájharmonikával adta elő Deák Bill Gyula Rossz vér című számát. Szirota Jennifer Barbra Streisand New York State Of Mind slágerét, Mészáros János Elek Kodály Zoltán Háry János toborzóját, a Prügyi Duó pedig Bryan Adams Everything I Do című számának magyar verzióját énekelte. Az egyetlen versenyben lévő tánccsoport, a Quantum XXL ezúttal is meggyőzte a zsűrit Mr. és Mrs. nevű koreográfiájával.

A kiscsillagok után a Csillag Születik 2009 egyik döntőse, Brasch Bence duettezett Lolával, akivel a színpadon kívül is egy párt alkotnak. Őket követte a magyarországi diszkó korszak meghatározó együttese, a Neoton Familia.

Az adás végén a zsűri és a nézők közös döntése alapján az In diretta és az Immigrants búcsúzott a műsortól, így már csak hatan maradtak: a Prügyi duó, Mészáros János Elek, Szirota Jennifer, Plazma, Juhász Marci és a Quantum XXL.

Jövő héten már csak hatan küzdhetnek a műsor fődíjáért, vagyis a mezőny megfeleződött.

A kiesettek produkciói:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr934490777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása