Megnéztem

A nevem Earl - My name is Earl

2012. január 02. 20:10 - icusb

Earl egy kisstílű senki, állástalan, egy lakókocsiparkban él öccsével, feleségével és két gyerekével. Aztán egyszer csak nyer 100.000$-t, rá fél percre rögtön elüti egy autó. A kórházban rájön, hogy változtatnia kell az életén: jó ember lesz! Elkezdi helyrehozni korábbi bűneit, hogy jó dolgok történjenek vele.

Az Emmy-díjas amerikai szituációs komédiát Greg Garcia álmodta meg. A sorozat egy lepattant, lakókocsiban élő fickóról, Earl Hickey-ről szól, aki százezer dollárt nyert a lottón, de amint ezt megtudja, el is veszíti, mert elcsapja egy autó.

A kórházban fekve egy televíziós műsornak köszönhetően döbben rá, hogy azért történik vele annyi rossz az életben, mert ő maga is rengeteg rosszat tett, és a karma szerint ez visszaszáll rá. Earl ezért elhatározza, hogy ezután csupa jót tesz, amivel önmaga is boldogabbá válik. Mivel a bűnlajstrom igen hosszú - mintegy kétszáz tételes - így a nézők hosszan élvezhetik Earl kalandjait. A sorozat - elragadó humorán kívül-, a szereplőgárda miatt is izgalmas és szerethető. A főszereplőt - Earlt - Jason Lee alakítja, akit láthattunk már a Dogmában, a Jay és Néma Bob visszavág című filmben és a Vanília égboltban is, de rajta kívül megannyi briliáns színész, többek között Ethan Suplee, Jaime Pressley, Eddie Steeples és Nadine Velazquez is felbukkan.

A Nevem Earl 4 évadon át húzta... a férfiak agyát ezzel a női párossal:

Comedy Central

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr734499356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása