Megnéztem

Elhalasztották a Star Wars-filmek 3D-s megjelenését

2013. január 31. 08:00 - icusb

Elhalasztották a Star Wars második és harmadik részének térhatású mozis megjelenését, hogy a filmesek teljes erőbedobással dolgozhassanak a sorozat hetedik részén.

screenshot-star-wars-7.jpg

A Lucasfilm közleményben erősítette meg, hogy a Star Wars II. rész: A klónok támadása és a Star Wars III. rész: A sith-ek bosszúja című epizódok háromdimenziós változata az eredetileg tervezettnél később kerül majd a mozikba.

A Lucasfilmet megvásároló Disney filmvállalat a múlt héten jelentette be, hogy J.J. Abrams rendezőre bízza a csillagháborús eposz hetedik részének elkészítését.

A Star Wars I. rész: Baljós árnyak tavaly februárban került a filmszínházakba térhatású verzióban, és már a premierhétvégén több mint 22 millió dollárért váltottak rá jegyet Észak-Amerikában.

George Lucas 1977-ben indította el minden idők legsikeresebb sci-fi-sorozatát. A Csillagok háborúja című filmet további kettő követte 1980-ban és 1983-ban: A Birodalom visszavág és A jedi visszatér. A rendező-forgatókönyvíró-producer 16 évvel később vette fel ismét a történet fonalát: 1999 és 2005 között három előzményfilmet forgatott a korábbi trilógiához. Lucas a napokban kijelentette: nagyon örül, hogy Abrams veszi át a helyét, mint fogalmazott: nem kerülhetett volna jobb kézbe a Star Wars-hagyaték, Abrams "ideális választás" a hetedik rész megrendezésére. 

A csillageposz legújabb epizódja 2015-ben debütál a mozikban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr285052789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2013.02.22. 14:06:18

Én úgy tudom, nem elhalasztották, hanem törölték.
Az I. Részt láttam tavaly 3D-ben, sokat nem tett hozzá az élményhez a "plusz egy dimenzió".
süti beállítások módosítása