Megnéztem

Arrow, Csont nélkül és a Szállító is az RTL Klubon

2013. január 06. 20:00 - icusb

Január elejétől filmsorozatokkal erősíti meg esti műsorsávját az RTL KLUB, valamint új évadokkal folytatódnak a már megismert sorozatok.

Igazi sorozatdömpingre számíthatnak az RTL Klub nézői januártól. A piacvezető(sic!) csatorna ugyanis hat új sorozattal nyitja a 2013-as évet, míg a már közkedvelt sorozatok új évaddal folytatódnak.

Január 7-től, hétfő esténként a Dr.Csont spin-offja, a Csont nélkül (igen ezt az idióta címet adták a sorozatnak, egyébként a The Finder címre hallgat) című amerikai sorozat jelentkezik, melyben az iraki háború veteránja, Walter Sherman egy fejsérülés következtében különleges képességre tesz szert: látja az összefüggést bizonyos események, emberek vagy tárgyak között. (Zárójelben azért megemlítenénk, hogy a sorozat az USA-ban pár epizód után megbukott, így nem értjük miért kellett elhozni. Ja, hogy a Bones miatt olcsóbb volt?)

Január 9-én, szerda este dupla epizóddal nyit a Szulejmán című török, kosztümös sorozat. A politikai cselszövésekkel és szerelmi intrikákkal átszőtt sorozat hihetetlen látványvilággal (vajon tényleg?) kalauzolja majd el a nézőket az Oszmán Birodalom világába, minden szerda este.

Februárban további sorozatokkal bővül majd az RTL Klub kínálata. Bemutatásra kerül az Arrow című amerikai sorozat, melyben a milliárdos Oliver Queen élete gyökeres fordulatot vesz, amikor egy hajótörés következtében öt évig egy sziget fogságában ragad. Hazatérése után nappal újra a megszokott, régi életét éli, ám éjszaka a saját maga által létrehozott alteregójának, Arrownak bőrébe bújva az igazságszolgáltatás példaképeként él.

(Ez remek döntés már csak az a kérdés, hogy megtartják-e a Zöld Íjász-formátumot, na meg, hogy mennyire sikerül jól a szinkron. De összességében az utóbbi évek egyik legjobb döntése az RTL Klubtól.)

A vérbeli akciósorozatok rajongóinak kedvence lehet majd a True Justice című sorozat, melynek Steven Segal a főszereplője. Ahogy a Le Grand című francia krimisorozat is minden bizonnyal nagy népszerűségnek örvend majd. A Jean Reno főszereplésével látható sorozat nem nélkülözi a váratlan fordulatokat és az izgalmas akciójeleneteket sem.

Továbbá szintén az RTL Klub képernyőjén lesz látható a Transporter (A szállító) című akciósorozat is, melynek érdekessége, hogy egyik főszereplője a külföldön is sikeres magyar színésznő, Osvárt Andrea.

Valamint új évadokkal folytatódnak az RTL Klubon már nagy népszerűségnek örvendő sorozatok is. Így a Mentalista a 4. évaddal, a Grace Klinika a 8. évaddal, A rejtély a 3. évaddal, A főnök az 5. évaddal, A hatalom hálójában és a Totál szívás a 3. évaddal, míg a Ments meg! a 6. évaddal jelentkezik az RTL Klubon.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr705001107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2013.01.07. 13:58:40

Az Zöld íjász első fél évada egészen jó volt eddig. A második évadra is kapott már megrendelést. A The Finder sajnos annak ellenére kapott kaszát, hogy egy nagyon kellemes szórakoztató sorozat volt. Mivel a végén még nem tudták, hogy vége, ezért marad egy kis felütés a 13-ik rész végére. Segal sajnos felejtős, de a Mentalistának nagyon jó évada érkezik.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2013.01.07. 14:03:19

A szállító sajnos bűn gyenge lett magyar vonatkozás ide vagy oda. 11 rész után ment is a darálóba.

2013.01.07. 15:36:02

@chipanddale74: én még csak 5 epizódnál tartok az Arrow-nál, eddig nekem is bejön, igaz rengeteg az áthallás a Batman: Begins-szel

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.08. 09:36:04

@chipanddale74: hát az első 3-4 rész még okés volt, de utána elkezdett laposodni.

És a sorozat messze legjobb pillanatai mikor a szigetre emlékszik.

És arra továbbra is nagyon kíváncsi lennék, hogy lesz valaki ruszki maffia kapitány 28 évesen...
süti beállítások módosítása