Megnéztem

Oláh Gergő nyerte az X-Faktor 2012-t

2012. december 17. 09:00 - icusb

Vasárnap késő este újabb név került az X-Faktor magyarországi győzteseinek listájára: 2012-ben Oláh Gergő nyerte a népszerű tehetségkutatót. Geszti Péter mentoráltja Antal Timit győzte le a fináléban, akinek Malek Miklós volt a mentora.

oláh gergő x faktor 2012.JPGForrás: RTL Sajtóklub

A végső fináléban a lányok kategóriájában induló Antal Timi, illetve a fiúk között induló Oláh Gergő lépett színpadra, hogy kiderüljön, ki nyeri a népszerű tehetségkutató idei évadát. A két énekes többször énekelt: két egyéni és egy közös produkció mellett egy-egy duettet is előadtak  az előző két évad győztesével. Antal Timi Kocsis Tiborral (az X-Faktor-2011 győztese), míg Oláh Gergő Vastag Csabával (az X-Faktor 2010-es győztese) duettezett.
A nézői szavazatok alapján végül Oláh Gergő nevét hirdette ki győztesként a műsorvezető, Ördög Nóra. Gergőnek először természetesen mentora, Geszti Péter gratulált, majd boldogan ölelte magához feleségét is.

A győzelem pillanataiban Gergő nem feledkezett meg Timiről sem, aki széles mosollyal ünnepelte a győztest.

Az X-Faktor kísérőműsorában, a Coolon jelentkező After X-ben Malek Miklós elárulta, az eredménytől és attól függetlenül, hogy 2013-ben is lesz X-Faktor (amelyre már lehet jelentkezni), befejezi a mentori feladatokat. Mint mondta, ennek az évadnak már úgy vágott neki, ez lesz az utolsó ilyen szerepköre az RTL Klub tehetségkutatójában.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr444969335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HeckElek 2012.12.17. 19:18:40

Talán nem is olyan nagy baj, hogy vége lett.
Gergő megérdemelten nyert, hiszen a többiek sem voltak kevésbé hamisak, még Tímea sem.
süti beállítások módosítása