Megnéztem

Last Night / Tegnap éjjel (2010)

2012. november 22. 09:27 - VVega

Last Night 5.jpg

Egy fiatal házaspár külön töltött éjszakájának története. Na persze egyikük sem keresztrejtvényt fejteget az eurovíziós dalfesztivál után, mert akkor nem lenne film. Azzal viszont nagyon sokat veszítenénk, mert a Last Night a legjobb romantikus dráma, amit a Blue Valentine óta láttam. Könnyű beleélni magunkat a szituációba, ezért gyorsan kialakul egyfajta kötődés a szereplőkhöz, a párbeszédek bátrak, a hangulat remek és a zárás is hibátlan. Ami meglepett, hogy Keira Knightley mennyire nagyszerűen alakít, simán kiemelkedik a többiek közül. Erős film, nem egyszerű kérdésekkel, mindenkinek ajánlom.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr774908100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

németh györgy 2012.12.28. 15:55:38

VVega-val egyetértek!
A Last Night (Tegnap éjjel) című film, riszálás mentesen érzékelteti az emberi kapcsolatokban, a szerelemben erjedő változásokat, dermedt bénultság nélkül. A szerelemben, ami végletesen, alkatian személyhez kötött, nincs tanács, talán megszívlelni néhány dolgot, egyedül maradni és cselekedni, ez néha bejöhet! A Last Night jó film, és nem csak azért, mert túlzottan Keira Knightley kedvelő vagyok, ezért a filmjeiről nagyon nehezen írnék bármi rosszat!
süti beállítások módosítása