Megnéztem

Eljött a hősök ideje: Világpremier előtt a Ben 10 Omniverzum

2012. szeptember 08. 06:57 - icusb

ben10.gifHazánkban szeptember 26-án indul a legsikeresebb Cartoon Network-sorozat új évadja

Egy fiú. Megannyi hős. Főszerepben a Cartoon Network népszerű alakváltoztató szuperhősével, Ben Tennysonnal, hamarosan indul a Ben 10 Omniverzum, méghozzá a világ 178 országában 27 nyelven közel egy időben. A hat éves tévés sikert, három sorozatot és három tévéfilmet, egy kompjuternimációs filmet követő legújabb évadot szeptember 26-tól szerdánként 16.00 órakor tekintheti meg a hazai közönség a Cartoon Network csatornán.

Ben 10 a sorozattal együtt nőtt fel: első sorozatban tízéves volt, míg a most készült Ben 10 Omniverzumban tizenhat, akárcsak a vele együtt felnőtt rajongók - mi sem illusztrálja jobban azt a tényt, hogy a gyermekkori álmok nem sokat változnak az évek során: fiúk mindig népszerű szuperhősök akarnak lenni, akik megmentik a világot.

Hogy az eddigi sorozatokból eltérő rajzstílusban készült és könnyedebb hangvételben íródott negyedik évad, a Ben 10 Omniverzum elnyeri-e a rajongók tetszését és a tévé képernyők elé vonz-e egy fiatalabb Ben 10-rajongó generációt, elválik, mindenesetre a producerek, a Cartoon Network Studios és az alkotók, a Man of Action Studios ("Die Hard", ,,Mátrix") még több kalandot, még több poént, régi és új szereplőket ígérnek.

De Ben 10 nemcsak a képernyőn hóditja meg a nézőket, hanem a digitális platformokon is: a premier előtti hetekben a gyerekek egy kódkereső játékban is részt vehetnek: egy titkos kód segítségével a CartoonNetwork.hu oldalon bepillanthatnak a Ben 10 Omniverzumba: megismerkedhetnek tíz új szereplővel, megtekinthetik a bemutató videókat, az izgalmas játékokat, foglalkoztatókat és a sorozattal kapcsolatos érdekességeket.

A Ben 10 Omniverzumról:

A főhős, Ben és a szabályok betartására pedánsan ügyelő újonc társa, Rook egy idegenekkel teli, földalatti világot fedez fel. Eközben múltbéli ellenségei bosszúra szomjazva acsarkodnak Ben ellen, és ha még ez sem lenne elég, egy titokzatos fejvadász is a nyomába ered. Új idegen lények bőrébe bújva és számos kölcsönvett életével, Ben 10 minden eddiginél szórakoztatóbb, fordulatosabb kalandokba keveredik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr494762394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása