Megnéztem

Bachelorette - A Koszorúslányok farvizén

2012. július 21. 17:00 - icusb

Pozitív kritikát kapott a Sundance filmfesztivál után a Bachelorette című vígjáték, ami nem titikoltan a Koszorúslányok sikerét szeretné meglovagolni.

Leslye Headland filmjében talán nem véletlenül van ott az említett film egyik lúzere Rebel Wilson, aki ezúttal Isla Fisherrel, Kirsten Dunsttal, Lizzy Caplannel, Adam Scottal és James Marsdennel kiegészülve mutatja be, hogy a nők is képesek fingani, büfögni, hányni, ocsmányul beszélni, na meg jól berúgni az esküvőre készülvén, a Koszorúslányok 2. Bachelorette főhősnői ugyanis éppen leánybúcsút tartanak.

A vígjáték szeptember 6-án, Oroszországban (!) mutatja meg magát először a nagyközönség előtt. Egyébként Rebel Wilson már csak esküvős komédiákban kap szerepet?

bachelorette.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr524669692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása