Megnéztem

Assassin's Creed film - Michael Fassbender is beszállt

2012. július 09. 20:00 - icusb

A Variety értesülései szerint Michael Fassbender csatlakozott az Assassin's Creed-projekthez, sőt nem csak a csuklyás gyilkológépet játssza majd el, de a mozifilm producere is lesz egyben.

michael-fassbender-assassins-creed.jpg

Az Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatója, Jean-Julien Baronnet szerint az első pillanattól kezdve Fassbendernek szánták a főszerepet: "Michael Fassbender volt az első ötletünk az ikonikus, csuklyás hős szerepére, hiszen ő egy rendkívül okos, tehetséges, sokoldalú és elkötelezett színész".

Az Assassin's Creedből több mint 30 millió darabot adtak el világszerte az elmúlt 5 évben, a UMB pedig természetesen elsősorban a játék rajongóit kívánja behúzni a moziba, de Fassbender leszerződtetésével ennél sokkal szélesebb rétegekhez is eljuthatnak, hiszen a színész az utóbbi filmjeivel (X-Men: First Class, Shame, Prometheus) rengeteg rajongót szerzett magának, s napjaink egyik legfelkapottabb színésze lett.

Az Assassin's Creed főhőse egyébként Desmond Miles, akit arra kényszerítenek, hogy "visszautazva az időben" vegye fel az egyik őse énjét (élje újra annak életét), s az ott töltött időszakban szerezzen meg különböző tárgyakat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr224638537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CinemaCritique 2012.07.09. 20:07:37

Na! Ez jól hangzik... Az egyik kedvenc játékom... Igaz erről Fassbender gyerekről semmit nem tudok,de így képről egész helyes... :)
süti beállítások módosítása