Megnéztem

Árthat-e Tom Cruise válása a filmjeinek?

2012. július 08. 14:00 - icusb

Rosszkor jött a hír, hogy Tom Cruise válik, még rosszabb, hogy a feltételezések szerint a feleség, Katie Holmes a sztár szcientológiai kötődései miatt döntött a szakítás mellett. Cruise csillaga ugyanis ismét fényesen ragyog a Mission: Impossible Fantom Protokoll rendkívül nagy sikere miatt, és filmipari berkekben erre alapozva komoly terveket szőnek.

tom cruise.jpg

A Paramount stúdió számára ezért rossz ómen, hogy Cruise új filmje, a Jack Reacher kampánya pont akkor kezdődött, amikor a válásról szóló hírek terjedni kezdtek. A stúdiónak az az álláspontja, hogy a sztár válásával magazinokat lehet eladni, jól csengő nevével viszont filmeket, ezért nincs ok az aggodalomra. A Paramount hivatalos közleményt is kiadott ezzel kapcsolatban.

„Tom hatalmas filmsztár, rendkívül tehetséges színész, aki rajongók millióinak szerzett önfeledt órákat. Nagyszerű filmeket készít, ahogyan ezt legutóbb a Mission: Impossible Fantom Protokoll esetében is láttuk – eddig ez a sorozat legsikeresebb epizódja –, és a nézők emlékezetében elsősorban ez marad meg.”

A Jack Reacher mozifilm egy rendkívül népszerű brit krimiregény-sorozat első kötetét dolgozza fel. A történetben egy háborús veterán agyonlő öt embert, és azt kéri, hogy Reachert (Cruise), a híres nyomozót bízzák meg az ügy tisztázásával. 

Egy éve nagy felzúdulást keltett a Reacher-rajongók körében, hogy Cruise kapta a szerepet, a regényhős ugyanis valóságos óriás, ami nagy jelentőséget kap a sorozatban – Cruise viszont nem impozáns termetű. A regények szerzője, Lee Child ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, nehéz lenne megfelelő alkatú színészt találni a szerepre, Cruise viszont van olyan tehetséges, hogy kompenzálni tudja a magasságbeli különbséget.

UIP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr384635795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása