Megnéztem

Harmadnaposok - A few best Men

2012. július 03. 13:00 - icusb

David (Xavier Samuel – Alkonyat: Napfogyatkozás) és Mia (Laura Brent – Narnia Krónikái: A Hajnalvándor útja) egy közös nyaralás alkalmával ismerkednek meg és szeretnek egymásba.

harmadnaposok.jpg

Egy héttel később David meg is kéri Mia kezét. A válasz: igen, ráadásul az esküvővel sem várnának többet néhány napnál. David hazautazik Angliába, és megkéri három legjobb haverját (Kris Marshall, Kevin Bishop, Tim Draxl), hogy térjenek vele vissza Ausztráliába, és vegyenek részt az esküvőjén, legyenek ott tanúként.  A három srác nem is fogja vissza magát, így David számára új értelmet nyer a jóban-rosszban kifejezés. A káoszba fulladó esküvő során Mia családja kerül az egyik sarokba, David haverjai a másikba, s kezdetét veszi egy amolyan laza kő kövön nem marad-buli.

harmadnaposok_poszter.jpg

A few best Men - Harmadnaposok

vígjáték

Bemutató: 2012. július 19.

Rendező: Stephan Elliott

Szereplők: Xavier Sameul, Laura Brent, Kris Marshall, Kevin Bishop, Tim Draxl, Rebel Wilson

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr274621929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása