Megnéztem

Máris jöhet az Alkonyat-reboot?

2012. június 18. 00:00 - icusb

A Bloody Disgusting szerint nem elképzelhetetlen, hogy rebootolják az Alkonyatot és öt évvel a franchise elindulása után újragondolják az egész vámpiroskás vérfarkasos saga-t.

twilight_saga_eclipse2.jpg

A Lionsgate állítólagos terve több mint undorító, hiszen ez egyáltalán nem a filmművészetről szól, csupán a kapzsiságról, hiszen akárhány utálója lehet az Alkonyat franchise-nak legalább annyian rajonganak érte, így szinte borítékolható a több száz millió dolláros bevétel, még annak ellenére is, hogy az első négy rész 4,8 és 5,3 között mozog pl. az IMDB-n, vagyis ezek a filmek világszinten nézve is közepesnél gyengébbnek tekinthetők. (Persze jegyezzük nem az IMDB a mérleg nyelve, de sok esetben hiteles tükör.)

A Lionsgate és a Summit - pontosabban Rob Friedman - persze azonnal cáfolta a dolgot, de több külföldi filmes oldal szerint is ez csupán egy természetes reakció és szinte biztosan számíthatunk az Alkonyat-sorozat újragondolására. Főleg azért, mert a Lionsgate az év elején vásárolta meg a Summit Entertainmentet - akiknek köszönhetjük az Alkonyat filmeket - és a filmstúdió nagyon is lát lehetőséget abban, hogy az Alkonyattal még pénzt húzzon ki a tinik zsebéből, nem elégszik meg a novemberben mozikba kerülő Breaking Down 2. bevételeivel.

Mások szerint sokkal valószínűbb, hogy Stephanie Meyer tollából csak előkerül még egy-egy Alkonyathoz köthető történet és a Hajnalhasadás második részével nem búcsúzunk végig a franchisetól.

Nem tudom melyik a valószínűbb, de az első variációt undorítónak, a másodikat ökörségnek tartom, pedig kifejezetten támogatni szoktam a rebootokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr34594907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása