Megnéztem

VV Seherezádé színésznőnek állt

2012. június 04. 13:30 - icusb

"Egy szerb tévéfilmben kapott főszerepet Seherezádé. A történet szerint belevaló, csinos pultoslányt fog alakítani. A filmben lesz akció és humor, sőt még szerelem is szövődik közte és a férfi főszereplő között" – árulta el a Borsnak a VV5 harmadik helyezettjének neve elhallgatását kérő közeli ismerőse. "A felvételek nyár közepén kezdődnek el. Egyelőre csak egy részt forgatnak le, de ha sikeres lesz a film, a folytatásra is szerződtetik" – tette hozzá. 

Ebben az érdekes, hogy a Való Világ 5-ben nem egy olyan feladat volt, amikor színészkedniük kellett a játékosoknak és ott láthattuk, hogy az általában melleivel parádézó, legújabban DJ-ként tevékenykedő szilikonszőkének mennyi tehetsége van a színészkedéshez. Segítünk: annyi mint a zenéléshez.

Seherezádé nem kommentálta a hírt. 

Nem csak Szerbiában kíváncsiak egyébként 'Sehire', Szlovéniában is tárgyal, mégpedig egy férfimagazinnal. Második mellplasztikája után külföldön vetkőzhet először az egyesek által szépnek tartott lány.

Fotó: Angel Pictures

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr444564664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása