Megnéztem

Meglepetés sztárparádé a Csillag Születik fináléjában

2012. május 31. 11:30 - icusb

A 2012-es Csillag Születik utolsó adásában, a végső döntéskor a showműsor idei szériájának három finalistája mellett több hazai sztár is fellép a tehetségkutató színpadán.

Szombaton a végső döntővel, vagyis a fináléval zárul a 2012-es Csillag Születik. A három finalista, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek és a Quantum XXL mellett fellép a Csillag Születik Dance All Stars csapata, melyet a korábbi szériák legsikeresebb táncosai, az Appril Project, a Bad Boyz, a No Comment és a 4 For Dance tagjai alkotnak. A színpadra lép még Geszti Péter és a Gringo Sztár, valamint a 2011-es X-Faktor győztese, Kocsis Tibor, aki Janicsák Vecával, a 2010-es X-Faktor legjobb női hangjával duettezik.

A döntősök ráadásul ezúttal nemcsak egyéni, hanem meglepetés sztár vendégeikkel közös produkciókat is előadnak.

A 2012-es Csillag Születik végső döntője szombaton 19.30-tól látható az RTL Klub műsorán. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr604556827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása