Megnéztem

The Voice - Magyarország hangja a Tv2-n

2012. május 26. 16:00 - icusb

A Megasztár döntő reklámsávjaiban (pontosabban inkább a reklámsávokban, amikben időnként a Megasztár döntőt láthattuk) a TV2 leadta az új tehetségkutatójának első promóját, s immár ezúton is hivatalossá vált, hogy jön a The Voice a Tv2-re.

A Tv2 tehát újabb projekttel próbálja felhúzni magát az RTL Klub mellé, ami nem egyszerű, hiszen a TV2 már ott tart, hogy külön sajtóközleményt táraznak be azokra a napokra, amikor sikerül legyőzniük a nagy riválist - aki egyébként szintén szégyellheti magát, hogy tehetségkutatónak nevezi azt a szart, amit szombatonként Csillag születik néven próbálnak lenyomni a torkunkon.

Szóval jön a The Voice, ugyanis a Tv2 annyi erőt nem vett magán, hogy legalább A hang-ra fordítsa le a műsor címét, ha már Magyarországon vagyunk. (oké A hang - Magyarország hangja még hülyébben hangzana) Persze tudjuk szerzői jogok meg hasonlók biztosan előírják, hogy ezen a néven kell futnia a franchise-nak, csak hát éppen nem kell túl messzira mennünk ahhoz, hogy lássuk más országban is lefordították anyanyelvre a The Voice-t. Szóval a vidéki, internetes-, illetve külföldi showbizniszben kevésbé jártasak életét megkönnyíthették volna, de nem.

Na mindegy, mindenesetre kíváncsian várjuk a sztárokat, akik megversenyeztetik hangjukat a műsorban, a magyar mentalitást ismerve ez nem lesz problémamentes, sőt... a The Voice jó ideig uralni fogja a bulvárlapok címlapját - már ha maradnak a külföldi sablonnál és nem neve-nincs "sztárokat" hívnak meg a műsorba.

Tényleg őszintén kívánjuk a Tv2-nek, hogy legalább ezzel ne süljenek fel, de a csatornát ismerve ez számukra óriási kihívás lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr334547727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása