Megnéztem

Óriási sikerrel indult A gyanú árnyékában

2012. május 21. 15:00 - icusb

Rendkívül jól kezdett az RTL Klub vadonatúj, hazai gyártású napi műsora, A gyanú árnyékéban, melynek május 16-ai adása a 18-49-es korosztály körében felállított 20. heti nézettségi toplista hetedik helyét szerezte meg 32,6 százalékos közönségarányával (SHR), de a 20. héten vetített többi adása is a top50-es listán szerepel. Ezen toplistán egyébként az ötödik, hatodik, nyolcadik, kilencedik és tizedik helyen a Barátok közt egy-egy adása található. Míg a 18-49-es korosztály körében a negyedik legnézettebb műsor a Dr. Csont május 14-ei része lett.

A 18-49-es korosztály körében felállított 20. heti nézettségi toplista első ötven helyezettje között szerepel még többek között a Fókusz és a Híradó, valamint a Legyen Ön Is Milliomos és a Showder Klub is. Az 500. adásához érkező Heti Hetes méltóképpen ünnepelte a jubileumát, ugyanis a 18-49-es korosztály körében 4,8 százalékponttal magasabb közönségarányt ért el a vele szinte egy időben jelentkező Frizbinél.

Az RTL Klub a 20. héten is megtartotta piacvezető pozícióját főműsoridőben, a 18-49-es korosztály körében, a 24,1 százalékos közönségarányával.

 

Az RTL Klub a 19 és 23 óra közötti időszakot tekinti főműsoridőnek, ahogyan az Európában a legáltalánosabb és legelfogadottabb. Az adatok az AGB Nielsen Médiakutató Kft. 18-49-es korosztályt érintő mérései alapján készültek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr964529701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása