Megnéztem

2,5 milliónál is többen nézték a BL döntőt a TV2-n

2012. május 21. 11:00 - icusb

Minimálisra csökkent a két országos kereskedelmi csatorna közti különbség: szinte azonos átlagos piaci részesedéssel zárták a múlt hétvégét. A TV2-n szombaton több mint két és fél millióan nézték a Bajnokok Ligája döntőjét, mely a csatorna legnézettebb műsora lett a múlt héten. A Megasztár népszerűsége is töretlen: a finálé előtti utolsó döntővel továbbra is őrzi piacvezető helyét a TV2 zenei tehetségkutatója.

Rengetegen voltak kíváncsiak a TV2-n szombat este élőben közvetített Bayern München - Chelsea bajnoki összecsapásra: a teljes lakosságban a mérkőzést több mint 2,5 millióan látták (RCH). A 18-49 éves nézők körében a mérkőzés kiemelkedő, 29,5%-os közönségarányt ért el, ezzel pedig a TV2 legnépszerűbb műsora lett a múlt héten. A szombati BL döntő a fiatalabb férfiak körében 40% feletti közönségarányt produkált, valamint a csatorna idei eddigi legjobb főműsoridős közönségarányát érte el. (18-49 éves férfiak, Férfiak, 15+ férfiak)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr734529720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása