Megnéztem

Hosszú idő után újra verte a TV2 az RTL Klubot

2012. május 10. 17:47 - icusb

Megnyerte a tegnapi napot a TV2, tarolt a Jóban Rosszban! A TV2 sikersorozatának első része maga mögé utasította a Fókuszt, a második a konkurens csatorna szappanoperáját verte meg. A tegnapi nézettségi siker egyenes folytatása a TV2 megerősödésének: a két országos kereskedelmi csatorna között májusban már kiegyenlítődött a küzdelem.

A Jóban Rosszban legszebb szerelmespárja, Betty és Tamás atya szerelmének alakulására rengetegen voltak kíváncsiak: a tegnapi részek csatornaátlagon felül teljesítettek és magabiztosan nyerték saját idősávjukat.

A TV2 népszerű sorozatának első részét a tévénézők több mint 25%-a (25,9 SHR%) kísérte figyelemmel, így a vele szemben futó Fókusz jócskán alulmaradt 19%-ával. A Jóban Rosszban fölénye a második résszel is folytatódott: a konkurens kereskedelmi csatorna szappanoperáját is maga mögé utasította.

Nemcsak a napi sorozat ideje alatt választották a TV2-t a legtöbben: a Tények és az esti sorozatok is szépen teljesítettek és nyerték saját idősávjukat. A Doktor House ráadásul nem kis fölénnyel, 5 százalékponttal verte a konkurencia gyengélkedő vetélkedőjét, a Legyen Ön is Milliomost.

A TV2 ezekkel az eredményekkel mind főműsoridőben, mind teljes napon a legnézettebb csatorna lett tegnap.

A TV2 erősödését jól mutatja, hogy május hétköznapjain, főműsoridőben kiegyenlítődött a küzdelem a két országos kereskedelmi csatorna között: a TV2 és az RTL szinte fej-fej mellett halad 21,2 és 21,8%-os közönségarányával.

Forrás: AGB Nielsen/TV2 kutatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr514500728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása