Megnéztem

Magic City - Bűnös Miami az HBO-n

2012. április 27. 11:20 - icusb

Az 1950-es évekbe, Miami Beach-re röpít a Starz maffiasorozata. A történet a város legpazarabb szállodája, a Miramar Playa és tulajdonosa (Jeffrey Dean Morgan) körül bonyolódik.

A hotelben a legkülönfélébb emberek bukkannak fel: sztárok, vendégek, bűnözők, kubai emigránsok, rendőrök és CIA-ügynökök. A széria szülőatyja Mitch Glazer, aki maga is Miamiban nőtt fel, szállodában is dolgozott. Számos sztorit beépített a sorozatba, amelyeket maga is látott, vagy a testvérei, szülei meséltek neki. Először játékfilm formájában akarta feldolgozni az ötleteit, de rájött, hogy annyi mesélnivalója van, hogy érdemesebb inkább sorozatot készítenie.

Isaac „Ike” Evans a legragyogóbb Miami szálloda, a Miramar Playa tulajdonosa. Azt tervezi, hogy egy Frank Sinatra-koncerttel köszönti az 1959-es újesztendőt. Előtte azonban az elégedetlen alkalmazottjaival kell foglalkoznia, akik szakszervezetbe akarnak tömörülni, veszélyeztetve az elképzeléseit. Evans így arra kényszerül, hogy belemenjen egy végzetes üzletbe, megállapodik a gengszter Ben Diamonddal, hogy a maffia biztosítja a nyugalmat a szállodában. Eközben Ike fia, Stevie kapcsolatba bonyolódik Lilyvel, nem sejtve, hogy a nő Diamond új felesége.

Rendező: Carl Franklin

Szereplők: Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Danny Huston, Steven Strait, Christian Cooke

Duplaepizódos premier: HBO, június 11.

+18-as Magic City előzetes

HBO sajtószoba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr924476029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása