Megnéztem

Börtönbe menekült Damu Roland a szájbarúgás elől

2012. április 19. 12:54 - icusb

Miközben elindult a nagysikerű Rúgjuk szájba Damu Rolandot facebook-mozgalom, a TV2 színészét a pszichiátriáról egyenesen a börtönbe szállították. Bár Damu mindent megtett, hogy a büdös kurva miatt ne kelljen sittre mennie, az eredeti időponthoz képest egy héttel korábban már ma átszállították.

Az orvosszakértői vélemények alapján az illetékes bíróság tegnap arra jutott, hogy Damu Roland nincs rossz egészségi állapotban - írja a Bors.

A színészt másodfokon, jogerősen 4 és fél évre ítélte a bíróság, amiért megerőszakolta és személyi szabadságában korlátozta volt barátnőjét Palácsik Tímeát. A börtönbüntetésen kívül - mely alól legelőször, jó magaviselet esetén három év múlva szabadulhat - a színésznek több mint egymillió forint bűnügyi költséget is ki kell fizetnie.

Damut állítólag a Nagy Ignác utcára bilincsben vitték a rendőrök, "mert önként nem jelentkezett a Rendőrségen", igaz eredetileg csak április 26-án kellett volna megkezdenie a börtönbüntetését.

Hogy milyen a börtönkoszt, nem tudni megkérdezte-e Stohltól, de nem kizárt, hogy ő is besegít majd a konyhán, ha úgy adódik, hiszen ehhez is ért...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr624460891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása