Megnéztem

Így jártam anyátokkal - How i met your Mother

2012. január 04. 22:55 - icusb

Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik - természetesen a történet bővelkedik a legpoénosabb elemekben. A három Emmy díjat nyert sorozat szereplői között ott van az Amerikai Pite filmekből jól ismert Alyson Hannigan is.

Az Így jártam anyátokkal amerikai szituációs komédia, amelyet 2005 szeptemberében mutattak be először. A műsor ötletgazdája Craig Thomas és Carter Bays. A sorozatban a főszereplő, Ted Mosby meséli el fiának és lányának, miként esett szerelembe, hogy ismerte meg az édesanyjukat. A múltat emlékképek segítségével idézi fel. A főszereplő karakterét magáról Carter Bays-ről mintázták, míg a másik két szereplő, Marshall és Lily mintájaként Craig Thomas és felesége szolgáltak.

A történet kezdetén Ted legjobb barátja, Marshall elárulja, hogy meg akarja kérni barátnője, Lily kezét. Ted ebben a pillanatban döbben rá, hogy többé nem várhatja az igaz szerelmet, lépnie kell. Ebben segít neki barátja, Barney, a hivatásos agglegény, aki folyamatosan kínozza Tedet a nőkről és párkapcsolatokról alkotott megingathatatlan véleményével. Ted hamarosan megismeri Robint, és úgy érzi, ez a szerelem első látásra, de a sors valami egészen mást tartogat számára...

Az így jártam anyátokkal az elmúlt hét évben hatalmas népszerűségre tett szert, s emiatt még a gyengébb nézettség ellenére sem veszi le a műsorról a CBS.

A főszereplők egy része azóta komolyabb filmszerepeket is kapott, egyedül a "főszereplőt" Ted Mosbyt alakító Josh Radnor az, aki csúnyán el van felejtve a castingok során. Jason Segel a Muppetsben, A Five Year Engagementben, a This is 40-ben is feltűnik idén, korábban pedig a Lepattintva, Felkoppintva vígjátékokban láthattuk. Alyson Hannigan az Amerikai Pite franchise-ból lehet ismerős, de egyelőre érte sem kapkodnak. Nem úgy a másik hölgyért Cobie Smuldersért, aki  - nem vicc - a szuperhősök sorát felvonultató Bosszúállókban lesz látható idén nyáron.

Comedy Central

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr284499352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása