Megnéztem

A tetovált lány előzetese

2011. május 29. 13:13 - harlow

Megérkezett A tetovált lány Fincher-féle remake-jének előzetese. Hivatalosan csak a jövő héten, de egy kamerás változat már felkerült a netre. 


 

Olyannyira újraforgatás a film, hogy csakúgy, mint az eredetit, ezt is Svédországban forgatták, de az előzetes alapján még a beállítások is sok esetben ugyanazok. Egy azonban teljesen nyilvánvaló, Noomi Rapace az csak Noomi Rapace. Aki látta az eredetit, annak a svéd színésznő marad a tetovált lány, Rooney Mara pedig fel kell hogy kösse az alsóneműt, ha versenyre akar kelni vele. A film másik főszereplője, a Mikael Blomkvistot alakító Daniel Craig.

Az újragondolások általában nem sülnek el jól, most mégis reménykedhetünk, ugyanis David Fincher személyében olyan rendezője van a filmnek, akinek alkotói módszeréhez, felfogásához nagyon is illik ez a komor, sötét hangulatú történet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr472940731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása