Megnéztem

Idegen test - indul a Discovery Channel megdöbbentő orvosi eseteket bemutató sorozata

2012. december 04. 16:00 - icusb

idegen test dc.jpgMi a közös a kerítésoszlopban, a horogban, a szörfdeszkában és a kerti ollóban? Az, hogy ezeket már ki kellett halászni emberi testekből. A Discovery Channel Idegen test című vadonatúj sorozata személyes beszámolók és látványos animációk segítségével mutatja be a megtörtént eseményeket és a tárgyakat eltávolító orvosok emberfeletti munkáját.

A Discovery Channel vadonatúj sorozata olyan emberek hihetetlen történeteit meséli el, akiknek a testébe valamilyen véletlen folytán idegen tárgyak vagy anyagok kerültek. Megcsodálhatjuk a tárgyakat eltávolító orvosok ügyességét, találékonyságát, bátorságát és az áldozatok életért folytatott küzdelmét.

A balesetek sokszor a legártalmatlanabb foglalatosság alatt történnek: láthatunk horgászbalesetet, balül elsült kerti munkát és tragikus fordulatott vett madáretetést is az epizódok során. Az egészséghez a sporton át vezet az út, amely időnként elég kacskaringós: láthatunk élsportolókat is, akik majdnem belehaltak a különböző tárgyak által okozott sérülésekbe.

Az áldozatokból eltávolított „idegen testek” listája is kínzó kérdéseket vet fel. A véletlenek milyen egybeesése kell ahhoz, hogy a kerti olló valakinek a szemébe álljon? Hogy kerülhet annyi levegő egy férfiba, amennyi elég lenne ezer léggömb felfújásához is?

A Discovery Channel a sorozat készítése során orvosszakértőkkel dolgozott együtt, hogy a nézők minél hitelesebb és tényszerűbb képet kapjanak a leghihetetlenebb balesetek és csodás túlélések megtörtént eseteiről. Megtudhatjuk azt is, hogy az idegen testek milyen hatással voltak a körülöttük levő szervekre, és láthatjuk, hogy néha csak pár milliméteren múlott, hogy a sérülés nem lett halálos. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr894941551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása