Megnéztem

Énekesek jelentkezését várja a The Voice!

2012. június 06. 18:00 - icusb

Nem kell tovább várni: mától lehet jelentkezni a The Voice – Magyarország hangja című énekes tehetségkutató versenybe. A világ legújabb, hamarosan a TV2 képernyőjén futó szuperprodukciója olyan énekesek jelentkezését várja, akik elég jónak érzik magukat ahhoz, hogy a legjobbak között mutassák meg a hangjukat. Itt csak a hang számít!

Közel 40 ország után végre Magyarországra is megérkezett a világ legújabb énekes tehetségkutató műsora, a The Voice! Hamarosan a TV2 képernyőjén a show, mely 2010-es, elképesztően sikeres holland premierje után sosem látott népszerűséget szerzett és átírta az énekes tehetségkutatók történelmét. A Voice jelenleg a legnépszerűbb televíziós formátumok közt szerepel, számos országban nézettségi rekordokat döntött és piacvezető pozíciót szerzett. A külföldi változatokban olyan világsztárokat nyert meg Mesternek, mint Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine, Blake Shelton, Jessie J, will i. am, Sir Tom Jones, Danny O'Donoghue, Delta Goodrem, Seal, Joel Madden vagy éppen Keith Urban.

A TV2 olyan 16 évnél idősebb, tapasztalattal már rendelkező, akár profi vagy éppen teljesen kezdő, ám kimagasló hangi adottságokkal rendelkező énekesek jelentkezését várja a műsorba, akik biztosak abban, hogy a legjobbak között van a helyük.

A The Voice – Magyarország hangja énekverseny a legjobbak számára, ahol csak a hang számít. A műsor első, éles megmérettetésén a hazai könnyűzene megkérdőjelezhetetlen hitelességű művészeiből álló Mesterek nem is láthatják az énekeseket: a meghallgatás alkalmával a színpadnak háttal ülve, csak az elhangzott dal alapján döntenek a továbbjutásról. Amennyiben az egyik Mesternek tetszik az énekes hangja, megnyom a széken egy gombot, a forgószéke pedig megfordul. Ekkor látja meg a kiválasztott versenyzőt.
Az ítészek szerepét betöltő Mesterek nemcsak véleményt alkotnak, ennél is fontosabb, hogy a kiválasztás során saját csapatot állítanak fel az énekesekből, akiket mindvégig ők készítenek fel a megmérettetésekre. A tét óriási: aki továbbjut, a további adásokban már az egyik Mester csapatának tagjaként bizonyíthatja, hogy méltó a Magyarország hangja címre.

Jelentkezni a 06-30-30-30-400 alapdíjas telefonszámon lehet vagy írásban, a www.thevoice.hu oldalon található online regisztrációs adatlap kitöltésével. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr844569840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása