Megnéztem

Negyela Bernadett és a Molnár-Vizi páros esett ki a Csillag Születikből

2012. április 28. 23:54 - icusb

Szombaton a második élő show-val folytatódott az RTL Klub tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. Az adás végén a zsűri és a nézők közös döntése alapján Negyela Bernadett és a Molnár-Vizi páros búcsúzott a műsortól.

Szombaton már csak tíz produkció folytatta a küzdelmet a Csillag Születik 2012 fődíjáért, azzal a tudattal, hogy ketten ismét kiesnek az értékes nyereményekért folytatott küzdelemből.

A döntősök közül többen ezúttal is saját dallal készültek. Németh Zoltán, alias Plazma, kicsit visszatért az első válogatón megismert stílusához és végigkurvaanyázta a két percét, hogy azután átmenjen szinte sírásba. Az In Diretta nevű agrár pop formáció a Jamaica című dalával igyekezett meggyőzni a zsűrit és a nézőket, de nem igazán jött össze nekik. A The Immigrants egy feldolgozással állt a színpadra, ugyanis a French Affair You’re so sexy című slágerét hangszerelték át. Az énekes produkciók közül Negyela Bernadett a Valahol Európában musical-ből énekelte el a Nem szabad félni című dalt, Szirota Jennifer Tóth Verától a Nem kell valaki másét adta elő egy olyan miniben amit az egyes úton álló kurvák megirigyelnének, a Prügyi Duó Demjén Ferenctől a Hogyan tudnék élni nélküledet tátogta, a Molnár József és Vizi Imre páros Zámbó Jimmy-től a Bye bye lányt (te úristen sírtam annyira gyenge volt), míg Mészáros János Elek Mascagni Parasztbecsület című operájából adott elő egy részletet (vagyis ugyanazt csinálja újra meg újra). Juhász Marci pedig ezúttal ukulelére cserélte gitárját és egzotikus stílusban énekelte a Máma van az utolsó vasárnap című népdalt. A Csillag Születik 2012 egyetlen versenyben maradt tánccsoportja ezúttal Optimus nevű székes koreográfiájukkal "nyűgözték le" a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit.

A kiscsillagok után a fröcssöntött frizurájukról és a frissen nyírt bajuszukról közismert botrányaikról is híres alter formáció, a szerencsétlen Soerii & Poolek állhatott színpadra, akik a Valahol messze című "szerzeményüket" adták elő.

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján két produkciónak, Negyela Bernadettnek és a Molnár József és Vizi Imre alkotta duónak kellett búcsúznia, így jövő héten már csak nyolcan küzdhetnek a műsor fődíjáért.

Persze az sem kizárt, hogy a végeredmény legalább annyira előre megvolt írva, mint ennek a sajtóközleménynek a mintája, amelyben az RTL KLUB így tudatta a továbbjutókat:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr604478658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása