Megnéztem

Szerencsecsillag: megvolt a premier

2012. április 20. 12:50 - icusb

Hétfőn ismét zsúfolt volt a legendás Grauman’s Chinese Theatre előtti járda Hollywoodban: a bejáratig vezető vörös szőnyegen ezúttal a Szerencsecsillag alkotói sétáltak végig.

A rajongók természetesen a szintén jelen lévő Nicholas Sparks romantikus regényéből készült film főszereplőit, Zac Efron-t és Taylor Schilling-et várták a legjobban. A két színész ismét bizonyította, hogy igazak a forgatásról érkező hírek, melyek szerint a közös munka során nagyon jól összecsiszolódtak: mindketten Calvin Klein-tervezésben érkeztek. Igaz, Zac konzervatívabb öltönyt választott, míg Taylor Schilling testhez simuló, merész ruhája azt is leleplezte, hogy a 27 éves színésznő oldalát egy tetoválás, egy végtelen jel díszíti.

Zac Efron a premieren újfent bebizonyította, hogy kamaszsztárból igazi férfiszínésszé érett: ezúttal például a lovagiasságával – a nagy eseményre elhívta volt barátnőjét, Ashley Tisdale-t is, aki a beszámolók szerint nagyon élvezte volt barátja és egykori színésztársa filmjét.

 IC Press

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr704466323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása