Filmsor

Észbontók - Hülyék egy rakáson a Viasat3 új vetélkedőjében

2013. április 04. 21:15 - safranyn

Új tavaszi vetélkedőt indít a VIASAT3, Észbontók címmel, melyben női és férfi csapatok versengenek egymással értékes nyereményekért. A hazai fejlesztésű, humorban bővelkedő vetélkedő a bennünk lévő előítéletekkel játszik – például tudhatja-e egy csinos lány a választ egy focival kapcsolatos kérdésre?

eszbontok viasat 3.jpg

A négy plusz egy fordulós játékban a csapatoknak meg kell tippelniük, hogy a felvételről bejátszott női vagy férfi „észbontók” eltalálják-e a helyes választ az adott állításra. Ha eltalálták, hogy válaszolt a páros, pontokat kapnak, melyek körönként emelkednek.

A második körben képfelismerés keretében folytatódik a tippelés. A harmadik forduló két körös – a feltett kérdésekre kell válaszolni. A negyedik fordulóban mindkét csapat ugyanazt a kérdést kapja. Itt három lehetséges választ is kapnak, és szintén azt kell megtippelniük, melyik választ választották az „észbontók”.
Végül az utolsó, „Akasztják a hóhért” fordulóban saját maguknak kell megválaszolni gyors kvízkérdéseket.

Itt nagy a tét, 100 pontot nyerhetnek vagy veszíthetnek. Ezután eldől, hogy ki nyerte meg a játékot és ki jut a döntő fordulóba, ahol kiderül, hogy nyer-e egyáltalán, és ha igen, mit. A döntőbe jutott csapat kap egy kérdést, három válasz lehetőséggel. Kapnak 2 nyereményt, mérlegelnek, melyiket melyik válaszra tegyék fel. Megtippelik az „észbontók” válaszát, a legnagyobb értékű nyereményt arra a válaszra teszik fel, amelyikre a legtöbb esélyt látják. Helyes válasz esetén a csapat megnyeri az értékes nyereményt.

A műsor nem egy stúdióban hanem egy budai szórakozóhelyen kerül rögzítésre.

A műsorvezető Kovács Áron, aki a Nyered ha Mered című kvízműsorral már belopta magát a VIASAT3 nézőinek szívébe.

Az Észbontók április 11.-től minden csütörtök este, nyolc héten keresztül lesz látható a VIASAT3 műsorán.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr465196109

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kikerültek az Észbontók promóvideói: ez lesz „a hülye emberek vetélkedője” [Frissítve] 2013.04.05. 21:44:12

Találtunk a neten 3 videót, amikről nem tudtuk hirtelen eldönteni, mit reklámozhatnak, de aztán nem tartott sokáig kideríteni, hogy ezek bizony a Viasat3 új vetélkedőjét, az Észbontókat hivatottak népszerűsíteni. Írtunk is róla korábban. [Frissítés]...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.