Megnéztem

A Botrány lett a Universal Channel legsikeresebb sorozata

2012. június 14. 16:00 - icusb

Több, mint hétmillió nézőt ültetett a képernyők elé a tengerentúlon a Universal Channel új sorozata, a Botrány. A siker itthon sem maradt el, hiszen a csatorna legnézettebb műsora lett a világújdonság Kerry Washington főszereplésével.

scandal-series-premiere-pic.jpg

A májusi nézettségi adatok alapján hatalmas sikernek örvend a Universal Channel legújabb dobása, a Botrány. A csatorna legnézettebb sorozata lett a Kerry Washington főszereplésével készült, egy krízis kommunikációval foglalkozó cég életét bemutató történet, mind a premier epizódok, mind az ismétlések tekintetében. A sorozat nézettsége +108%-t ért el, mint a csatornaátlag és 46%-kal felülmúlta a Universal Channel főműsor-idős teljesítményét. A Botrány sugárzásakor a Universal Channel a huszadik legnézettebb csatorna volt Magyarországon.

A Shonda Rhimes nevével fémjelzett Botrány világszerte bizonyította sikerességét, így az első hét epizód után a csatorna már szerződést is kötött a második évad, azaz következő tizenhárom rész leforgatására. Úgy néz ki azonban, hogy a sorozat egyik főszereplője Henry Ian Cusick nem lesz ott a második évadban, a Lostban világhírűvé lett színész ugyanis a Fringe sorozatzáró évada felé kacsintgat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr904577627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása