Megnéztem

Megkövült szívek - új sorozat a Story 4-en

2012. június 01. 22:30 - icusb

Június 4-től hétköznap 17:05-kor új mexikói sorozat érkezik a Story 4-re, amely a Megkövült szívek (La que no podía amar) címet viseli. A sorozat főbb szerepeiben Susana González, Ana Brenda Contreras, Ana Bertha Espín és José Ron láthatók.

Ana Paula Chiapas-ban él, ahol nővérnek tanul. Az emberek iránti odaadása súlyos beteg édesanyja ápolása közben alakult ki a lányban. Mielőtt lediplomázott volna, találkozik Brunóval, Rogelio Montero ügyvédjével.

Bruno ápolónői állást kínál neki főnöke birtokán, aki toloszékbe kényszerült egy lovas baleset után. Jó fizetést ajánlanak Ana Paulának, így elvállalja az állást, hogy segíthessen Rosaurának, a nénjének, aki olyan számára, mintha az édesanyja lenne, kiskora óta gondoskodik róla, és öccséről, Miguelről.

Ana Paula megérkezik a Del Fuerte birtokra, és meglepőde tapasztalja, hogy Rogelio egy megkeseredett és bosszús ember, mely leginkább annak köszönhető, hogy ex-barátnője, Vanesa, elhagyta őt a balesete után.

A birtokon él Cynthia is, Rogelio húga, aki csak kényszerből gondoskodik a bátyjáról. Unalmában viszonyt kezd Efrainnal, a birtok munkásával. A férfi beleszeret, de Cynthia csak szórakozni akar vele. A birtokon él a dadájuk, Maria, aki olyan Rogelio és Cynthia számára, mintha az édesanyjuk lenne.

Ana Paula nehezen viseli Rogelio erőszakosságát és gorombaságát, egy napon úgy dönt, hogy elhagyja a birtokot. Baleset éri, beleesik a folyóba, és a jóképű mérnök, Gustavo Duran, megmenti az életét. Egymásba szeretnek, de Gustavo balesetet szenved az édesapjával, és Ana Paula azt hiszi, hogy meghalt.

Rogelio is beleszeret a lányba, és elküldi Brunót, hogy hozza vissza a birtokra. Ana Paula nem hajlandó a férfinak dolgozni, de később, amikor Miguel súlyos balesetet okoz, amelynek következtében börtönbe is kerülhet, Rogelio felajánlja, hogy segít Ana Paulának, ha a lány hozzámegy feleségül. Ana Paula segíteni akar az öccsén, így hozzámegy Rogelióhoz.

Gustavo visszatér, hogy megkeresse Ana Paulát, de tekintve, hogy a Rogelióval való házasság megoldást jelenthet a pénzügyi helyzetükre, Rosaura azt hazudja a férfinak, hogy Ana Paulát már nem érdekli. Gustavo csalódottan úgy dönt, hogy elfelejti őt.

A birtokra való visszatérése után Ana Paula élete pokollá változik. Szembe kell néznie Cynthia megaláztatásaival, eleget kell tennie Rosaura kapzsiságának, meg kell oldania az öccse problémáit, és bele kell törődnie abba, hogy talán soha többé nem lehet együtt élete szerelmével, Gustavóval. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr164560277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása