Megnéztem

Házasodna a gazda az RTL Klubon

2012. május 04. 10:21 - icusb

Új társkereső show-t indít az RTL Klub, a főszereplők azonban nem celebek lesznek, és nem is becsvágyó városi fiatalok, hanem tiszta lelkű, vidéki emberek, akik gazdálkodásból élnek. A Házasodna a gazda című valóságshow-ban gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló (lehet elvált, özvegy, agglegény is) férfiak keresik a szerelmet, a hölgyek azonban kivétel nélkül mind a nagyvárosi élethez, kényelemhez szokott nők.

- Az RTL Klub jelenleg a gazdákat keresi, akik földből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek és keményen dolgoznak. A jelentkezésre buzdító felhívás már megy a csatornán, a tervek szerint még a nyári szünet előtt lemenne az az adás, amelyben a jelentkezett gazdákat mutatnánk be, majd nyáron keresnénk a hölgyeket, akik ősszel keresnék a szerelmet. A műsor nem mesterkélt, kreált világban zajlik, hanem a gazdák valóságos élőhelyén. Éppen ezért ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen szeretnénk bemutatni milyen a vidéki élet, mennyire kemény az állattartás és a mezőgazdasági munka, miközben persze a szórakoztatásról sem feledkezünk meg – mondta Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere.

A műsor eredeti címe Farmer wants a wife - Ukrajnától Anglián át Ausztráliában és Dél-Afrikában is ment már, nagy sikerrel. A csatorna a tervek szerint nyár elején mutatja be azokat a férfiakat, akik megfeleltek a kívánalmaknak, ősztől aztán több szerelmi történetet mutatnak be párhuzamosan. Szemben több, Magyarországon is látott valóságshow-val, ez inkább dokureality, hiszen ebben nem versengenek továbbjutásért a szereplők, és nem nevetni akarnak a szerkesztők. Ráadásul nem hirdetnek győztest sem.

A műsort Lilu vezeti, aki kíváncsian tekint a feladat elé.

- Egyszerű, de őszinte és lelkesítő a formátum. Újat hoz majd annyiban, hogy nem celebek, hanem olyan emberek lesznek a főszereplők, akik falvakban élnek, és nem szokták meg, hogy szerepelniük kell - fogalmazott Lilu.

A jelentkezés még nem zárult le, a 06-30-555-54-04-as telefonszámra a gazda szót kell elküldeni, vagy a www.rtlklub.hu/gazda oldalon kell egy kérdőívet kitölteni.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megneztem.blog.hu/api/trackback/id/tr384487993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cobrad 2012.07.17. 09:11:39

<a href="http://hazasodnaagazda.com/">hazasodnaagazda.com&lt;/a&gt; oldal szerint Bence gazdára ráhajtott VV Annamaria (Való Világos Annamari). Még jó, hogy Bence gazda csak nevet az egészen... :)

Cobrad 2012.07.17. 09:12:12

@Cobrad: hazasodnaagazda.com oldal szerint Bence gazdára ráhajtott VV Annamaria (Való Világos Annamari). Még jó, hogy Bence gazda csak nevet az egészen... :)
süti beállítások módosítása